Amazon January Quiz: On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?

Advertisements

Amazon The January Edition Quiz, Amazon January Edition Quiz – Hello Mindz Readers!! I hope you are enjoying our latest loot offer. So friends I am Back With Another Amazon Quiz Answer.  In this quiz chance to win Rs.20,000. 

How To Play Amazon January Edition Quiz?

Step 1. First of all download Amazon app from Google Play Store

Step 2. After completing the download, login or sign up with your email id and password.

Advertisements

Step 3. Scroll down on the homepage and click on the amazon January edition quiz.

Step 4. If you did not found a January Quiz, so don’t worry simply search “Funzone” on the search bar and click on it.

Step 5. Now you will see the “Amazon January Edition Quiz “ and click on it.

Advertisements

Step 6. Give the correct answer of five question which is given above.

Step 7. Congratulations!! You are eligible to win this quiz and a chance to win Rs.20,000 Amazon Pay Balance.

Amazon January Edition Answers 7 January to 31 January 2021

Question 1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?

Answer 1 – Rio De Janeiro

Question 2. On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?

Answer 2 – Alaska

Question 3. 15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks

Answer 3 – KM Cariappa

Question 4. National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organisation?

Answer 4 – Election Commission of India

Question 5. In 2019 , in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?

Answer 5 – Kuldeep Yadav

Question 6 – Detectives Marcus Burnett and Michael Lowrey are the central characters in which movie released in January 2020?

Answer 6 – Bad Boys for Life

Question 7 – The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?

Answer 7 – David Bowie

Question 8 – The Pattadakal dance festival, usually held in January is held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?

Answer 8 – Karnataka

Amazon January Edition Spin and Win Quiz Answer 8th January to 31st January

Question – Who is the First President of India?

Answer – Rajendra Prasad

Also Read

Amazon January Edition Spin and Win Quiz Answers

Amazon Pay Upi Spin and Win Quiz Answer

Amazon Festive Quiz Answers & Win Rs.15,000

Amazon Makar Sankranti Edition Spin and Win Quiz Answer

Amazon Festival Edition Funzone Jackpot Quiz

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today & Win Vouchers

Amazon Nescafe Quiz Answers & Win ₹10,000

Amazon Xbox Game Pass For Pc Quiz Answers & Win ₹10,000

Amazon Fitness Resolution 2021 Spin and Win Quiz

Amazon Google Play Recharge Code Quiz Answers & Win Google Play Code

Amazon Mi 10i Spin and Win Quiz Answers & Win Mi 10i

Amazon January Edition Quiz

Amazon Quiz Details:

Quiz NameAmazon January Edition Quiz
Quiz Duration7 January to 31 January
Quiz Time24hrs
Winning PrizesRs.20,000
No. Of Prize1

Terms & Conditions Of Amazon January Edition Quiz:-

1. This Contest will commence on 7th January 2020 from 12:00:00 a.m. (IST) to 31 January 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) 

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). 

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.  

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.20,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest only.

2 thoughts on “Amazon January Quiz: On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?”

  1. Actually I amny time filled correct answers in these game but amazon never gave me prize. Hope I’ll get prize in coming days .

    Reply

Leave a Comment