Amazon The February Quiz Answers & Win Rs.20,000

Amazon The February Quiz, Amazon February Quiz: Hello Mindz Readers!! I hope you are enjoying our latest loot offer. So friends I am Back With Another Amazon Quiz Answer.  In this quiz chance to win Rs.20,000

How To Play Amazon The February Quiz?

Step 1. First of all download Amazon app from Google Play Store.

Step 2. After completing the download, login or sign up with your email id and password.

Step 3. Scroll down on the homepage and click on the amazon February quiz.

Step 4. If you did not found an Amazon February Quiz, so don’t worry simply search “Funzone” on the search bar and click on it.

Step 5. Now you will see the “Amazon The February Quiz“ and click on it.

Advertisements

Step 6. Give the correct answer of five question which is given above.

Step 7. Congratulations!! You are eligible to win this quiz and a chance to win Rs.20,000

Amazon The February Quiz Answers 12th February 28th February 2021

Question 1. As per few sources, the oldest record of what being sent was a poem written by a French duke Charles to his wife in 1415?

Answer 1 – Valentine

Advertisements
Question 2. For the first time in 34 years, the famous Surajkund Crafts Mela, held in which state has been cancelled?

Answer 2 – Haryana

Question 3. Which of these organisations operating under the Ministry of Defence, celebrated its 45th raising day on February 1st, 2021?

Answer 3 – Indian Coast Guard

Question 4. 12th February is celebrated as _______ day to observe the birth anniversary of the father of evolutionary biology. Fill in the blanks

Answer 4 – Darwin

Question 5. National Science Day is observed on 28th February in India to commemorate the discovery of an effect named after which scientist?

Answer 5 – CV Raman

Question 6. Tom Brady, a legendary American football player, created history by winning his 7th Superbowl. For which team did he win his 7th Superbowl?

Answer 6 – Tampa Bay Buccaneers

Question 7. In February 2019, which of these Bollywood movies released that won a record 13 Filmfare Awards?

Answer 7 – Gully Boy

Question 8. On February 2nd, 1990 the 30 year old ban on the African National Congress was lifted by which President?

Answer 8 – FW de Klerk

Amazon The February Quiz

Terms & Conditions Of Amazon February Quiz:-

1. This Contest will commence on 22 February 2021 from 12:00:00 a.m. (IST) to 28 February 2021 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) 

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). 

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.  

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant(s) will be selected as winners by a random draw of lots. 

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.20,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”). 

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this contest only.

Leave a Comment