-->

Amazon Women's Edition Quiz Answers - Win Rs.10000 (10 Winners)

Amazon Women's Edition Quiz, Whomen's Edition Quiz Answers - Hello Mindz Readers!! I hope You Are Enjoying Our Latest Loot Offer. So Friends I am Back With Another Amazon Saheli Quiz Answer.  In this Quiz Chance To Win Rs.10000 Amazon Pay Balance. 

Amazon Whomen's Edition Quiz Answers

Quiz Details:-

 Quiz Winning Prize: Rs.10000 (10 Winner)
 Winner Announcement Date : 30 April 2020
Quiz Duration: 3 March to 9 March 2020

How To Play Amazon Quiz Contest:-

1. First Of All Download Amazon Apps here.
( This Contest Isn’t Available In Amazon Website, Only On Amazon Apps)

2. Now Log in to Amazon Apps.


3. After Log in Scroll down And Click on Daily Amazon Quiz Contest banner.
(If you are not seeing this this banner, search on Amazon search "Quiz" Click on daily Quiz Contest)

4. Play Amazon Quiz Contest And Chance To Win Rs.10000


Amazon Women's Day Edition Quiz Answers 


Q1 – What is the theme for this years International Women’s Day? (Hint : The theme is aligned with UN Women’s new multi-generational campaign, Generation Equality.)
Ans – I am Generation Equality: Realizing Women’s Rights

Q2 – Garima Arora was the first Indian female chef to be conferred with what coveted distinction in the world of cuisine?
Ans - Michelin Star

Q3 – Muthayya Vanitha is the Project Director of which of these ISRO missions in the news last year?
Ans - Chandrayaan- 2

Q4 – In 2020, the European parliament is celebrating the 25th anniversary of which declaration on gender equality on International Woman’s Day?
Ans – Beijing declaration

Q5 – Who equalled Zhang Ning’s record of most badminton world championship medals in women’s singles in 2019?
Ans - PV Sindhu

Q6 – Bihar’s Shikha Surabhi, became the first woman to be part of which celebrated team at the Republic Day parade?
Ans – Daredevils

Q7 – IPS officer Aparna Kumar, who scaled the South Pole won the National Adventure Awards named after which pioneer?

Ans : Tenzing Norgay

Terms And Conditions Of Amazon Women's Edition 

▪︎ This Contest will commence 3 March 2020 from 9 March 2020("Contest Period")

▪︎  In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").


▪︎ Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Related Posts

Post a comment

Subscribe Our Newsletter